Memule (kearifan lokal): Baukarya Bab Kearifan Lokal ing Jawi Wetan

Rp80.000

Only 3 item(s) left in stock.
+
  •  Tanya Kami

    Memule (kearifan lokal): Baukarya Bab Kearifan Lokal ing Jawi Wetan

    Rp80.000

    Tanya Kami

      ... Orang melihat ini sekarang

      Share
    Keamanan Transaksi TerjaminTrust

    Judul : Memule (kearifan lokal): Baukarya Bab Kearifan Lokal ing Jawi Wetan

    Penulis : Sukmana Argo Rahayuning Dyah

    Sinopsis Buku :

    Kearifan lokal inggih menika sedaya kawruh ingkang dipungadhahi dening masyarakat lan dipundadosaken pedoman nalika nglampahi kauripan. Kearifan lokal dipunwedhar saklebet wujud benda nyata lan mboten nyata arupi tembung-tembung nasehat, pepatah, pantun, syair, folklore (criyos lisan) , prinsip, norma lan tata aturan sosial lan moral ingkang dados sistem sosial. Kearifan lokal nggambarake sawijining fenomena spesifik ingkang dados ciri khas komunitas kelompok tartamtu. Ing Jawa Timur ana kearifan lokal sing diarani slametan bersih desa. Apa mung slametan bersih desa wae kearifan lokal sing ana ing Jawa Timur? Apa isih ana liyane? Sejatine ana pirang werna wujud kearifan lokal ing Jawa Timur iki saengga dadi tansaya muyeg?

    Based on 0 reviews

    0.00 Overall
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Be the first to review “Memule (kearifan lokal): Baukarya Bab Kearifan Lokal ing Jawi Wetan”

    Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Kategori:
    Close Keranjangku
    Close Daftar Keinginan
    Recently Viewed Close
    Close

    Close
    Navigation
    Kategori