Kembaranku

Rp70.000

Only 2 item(s) left in stock.
+
  •  Tanya Kami

    Kembaranku

    Rp70.000

    Tanya Kami

      ... Orang melihat ini sekarang

      Share
    Keamanan Transaksi TerjaminTrust

    Judul : Kembaranku

    Penulis : Tri Wisudawati

    Sinopsis Buku :

    Buku geguritan Punika ngamot 42 judul ing saben judulipun ngandhut pitutur lan asung pemut luhur tumrap para manungsa kagem sangu gesang ing padintenan, ugi pangalembana dhumateng Gusti ingkang maha kuwaos.

    Buku geguritan menika mbabar maneka geguritan ingkang sae. Geguritan minangka reriptan susastra Jawa ingkag saged dados patuladhan. Awit salebeting geguritan menika ngewrat maneka piwulang luhur.

    Panyuwun kula mugi-mugi buku geguritan punika saged mignani lan paring panglipur dhumateng para pamaos.Buku menika ugi saged dados sumber kawruh nuju kawicaksanan sedayanipun.

    Based on 0 reviews

    0.00 Overall
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Be the first to review “Kembaranku”

    Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Kategori:
    Close Keranjangku
    Close Daftar Keinginan
    Recently Viewed Close
    Close

    Close
    Navigation
    Kategori